Goran Stoj

PEUGEOT 308 1.6HDI 90KS 2008 god.
 • PEUGEOT 308 1.6HDI 90KS 2008 god.
 • Марка
  Peugeot
  Модел
  308
  Произведено
  2008
  Километража
  200.000 km
  Гориво
  Дизел
  Регистрација
  Македонска
  Можна замена
  Да
  Општина
  Куманово
 • 4.400 €
FORD C-MAX 1.6HDI 2006 god. UVOZ CH
 • FORD C-MAX 1.6HDI 2006 god. UVOZ CH
 • Марка
  Ford
  Модел
  C-Max
  Произведено
  2006
  Километража
  200.000 km
  Гориво
  Дизел
  Регистрација
  Македонска
  Можна замена
  Не
  Општина
  Куманово
 • 3.000 €
RENAULT LAGUNA 2.0DCI 150KS 2007 god. UVOZ CH
 • RENAULT LAGUNA 2.0DCI 150KS 2007 god. UVOZ CH
 • Марка
  Renault
  Модел
  Laguna
  Произведено
  2007
  Километража
  196.000 km
  Гориво
  Дизел
  Регистрација
  Македонска
  Можна замена
  Не
  Општина
  Куманово
 • 4.500 €
FIAT BRAVO 1.9M-JET 120KS 8V 2007 god. UVOZ CH
 • FIAT BRAVO 1.9M-JET 120KS 8V 2007 god. UVOZ CH
 • Марка
  Fiat
  Модел
  Bravo
  Произведено
  2007
  Километража
  196.000 km
  Гориво
  Дизел
  Регистрација
  Македонска
  Можна замена
  Не
  Општина
  Куманово
 • 3.400 €
NISSAN MICRA 1.2 2006 god. UVOZ CH
 • NISSAN MICRA 1.2 2006 god. UVOZ CH
 • Марка
  Nissan
  Модел
  Micra
  Произведено
  2006
  Километража
  175.000 km
  Гориво
  Бензин
  Регистрација
  Македонска
  Можна замена
  Не
  Општина
  Куманово
 • 2.750 €
TOYOTA COROLLA VERSO 2.0D4D 90KS 2002 god.
 • TOYOTA COROLLA VERSO 2.0D4D 90KS 2002 god.
 • Марка
  Toyota
  Модел
  Verso
  Произведено
  2002
  Километража
  240.000 km
  Гориво
  Дизел
  Регистрација
  Македонска
  Можна замена
  Да
  Општина
  Куманово
 • 3.400 €
HONDA ACCORD 2.2CDTI 2004 god. UVOZ CH
 • HONDA ACCORD 2.2CDTI 2004 god. UVOZ CH
 • Марка
  Honda
  Модел
  Accord
  Произведено
  2004
  Километража
  214.000 km
  Гориво
  Дизел
  Регистрација
  Македонска
  Можна замена
  Не
  Општина
  Куманово
 • 4.300 €
HONDA CR-V 2.2CDTI 4X4 2005 god. UVOZ CH
 • HONDA CR-V 2.2CDTI 4X4 2005 god. UVOZ CH
 • Марка
  Honda
  Модел
  CR-V
  Произведено
  2005
  Километража
  213.000 km
  Гориво
  Дизел
  Регистрација
  Македонска
  Можна замена
  Не
  Општина
  Куманово
 • 5.500 €
HONDA ACCORD 2.2CDTI 2006 god. UVOZ CH
 • HONDA ACCORD 2.2CDTI 2006 god. UVOZ CH
 • Марка
  Honda
  Модел
  Accord
  Произведено
  2006
  Километража
  192.000 km
  Гориво
  Дизел
  Регистрација
  Македонска
  Можна замена
  Не
  Општина
  Куманово
 • 4.900 €

Огласи за споредба

  Немате огласи за споредба.
  Најави се
  Корисничко име
  Лозинка
  Ја заборавивте лозинката? Remind