РЕГИСТРАЦИЈА МК

Fiat 640
 • Fiat 640
 • Вид на влечно
  Трактор
  Марка
  FIAT
  Модел
  640
  Произведено
  1979
  Општина
  Прилеп
 • 5.400 €
IMT 539 - 94 godina so kabina
 • IMT 539 - 94 godina so kabina
 • Вид на влечно
  Трактор
  Марка
  IMT
  Модел
  539
  Произведено
  1994
  Општина
  Долнени
 • 3.750 €
Skania 280 kojni 1995g
 • Skania 280 kojni 1995g
 • Вид на товарно
  Камион
  Марка
  SCANIA
  Произведено
  1995
  Општина
  Прилеп
 • 5.300 €
Prikolica bogeaska kabina 533 79 nema dokmenti
Slep Prikolka 5 Metra dolga bez carina
 • Slep Prikolka 5 Metra dolga bez carina
 • Вид на приколка
  Приколка
  Марка
  Друга марка
  Модел
  Друг модел
  Произведено
  1997
  Носивост
  1.8 t
  Општина
  Тетово
 • 1.900 €
Traktor imt 533
 • Traktor imt 533
 • Вид на влечно
  Трактор
  Марка
  IMT
  Модел
  533
  Произведено
  1993
  Општина
  Петровец
 • 2.350 €
Motorna Sanka Polaris Dragon RMK 700 ccm 2-Takt
 • Motorna Sanka Polaris Dragon RMK 700 ccm 2-Takt
 • Вид на специјално
  Моторна санка
  Марка
  Друга марка
  Модел
  Друг модел
  Произведено
  2008
  Силина
  143 KS
  Зафатнина
  700 cm3
  Општина
  Тетово
 • 5.900 €
Bager Caterpilar
 • Bager Caterpilar
 • Вид на работно
  Багер
  Марка
  CATERPILLAR
  Модел
  C-SERIES
  Произведено
  2000
  Гориво
  Дизел
  Општина
  Теарце
 • 5.500 €

Огласи за споредба

  Немате огласи за споредба.
  Најави се
  Корисничко име
  Лозинка
  Ја заборавивте лозинката? Remind