Сите

Peugeot Boxer 2.8 HDI 2004 godina
 • Peugeot Boxer 2.8 HDI 2004 godina
 • Вид на товарно
  Доставно возило
  Марка
  PEUGEOT
  Модел
  BOXER
  Произведено
  2004
  Носивост
  1400 kg
  Километража
  270.000 km
  Зафатнина
  2.800 cm3
  Општина
  Скопје
 • 3.900 €
Fiat Doblo 1.3 multijet diesel 2005 god.
 • Fiat Doblo 1.3 multijet diesel 2005 god.
 • Вид на товарно
  Доставно возило
  Марка
  FIAT
  Модел
  DOBLO CARGO
  Произведено
  2005
  Носивост
  600 kg
  Километража
  260.000 km
  Зафатнина
  1.300 cm3
  Општина
  Скопје
 • 2.500 €
Ford Transit 2.4 TD 2005 god.
 • Ford Transit 2.4 TD 2005 god.
 • Вид на товарно
  Доставно возило
  Марка
  FORD
  Модел
  TRANSIT
  Произведено
  2005
  Носивост
  1540 kg
  Километража
  240.000 km
  Зафатнина
  2.400 cm3
  Општина
  Скопје
 • 4.500 €
Fiat Ducato Maxi 2.3 multijet 2007 godina
 • Fiat Ducato Maxi 2.3 multijet 2007 godina
 • Вид на товарно
  Доставно возило
  Марка
  FIAT
  Модел
  DUCATO
  Произведено
  2007
  Носивост
  1360 kg
  Километража
  308.000 km
  Зафатнина
  2.300 cm3
  Општина
  Скопје
 • 5.500 €
VOLVO FH400 Kamion tegnac, EURO 5, 2006 god.
Ford Transit 2.4 TDCi Doka 2007 god.
 • Ford Transit 2.4 TDCi Doka 2007 god.
 • Вид на товарно
  Камион
  Марка
  FORD
  Модел
  TRANSIT
  Произведено
  2007
  Километража
  230.000 km
  Зафатнина
  2.400 cm3
  Општина
  Кавадарци
 • 7.000 €
Volkswagen Crafter 2.5 TDi Maxi 2007 god.
 • Volkswagen Crafter 2.5 TDi Maxi 2007 god.
 • Вид на товарно
  Доставно возило
  Марка
  VOLKSWAGEN
  Модел
  CRAFTER
  Произведено
  2007
  Носивост
  1.5 t
  Километража
  230.000 km
  Зафатнина
  2.500 cm3
  Општина
  Кавадарци
 • 8.500 €
Mercedes Sprinter 313 2.2 CDI 2013 god.
 • Mercedes Sprinter 313 2.2 CDI 2013 god.
 • Вид на товарно
  Доставно возило
  Марка
  MERCEDES-BENZ
  Модел
  SPRINTER
  Произведено
  2013
  Носивост
  1.5 t
  Километража
  210.000 km
  Силина
  95 KW
  Зафатнина
  2.200 cm3
  Општина
  Штип
 • 13.000 €
Ford Courier 1996 godina
 • Ford Courier 1996 godina
 • Вид на товарно
  Доставно возило
  Марка
  FORD
  Модел
  COURIER
  Произведено
  1996
  Километража
  200.000 km
  Општина
  Скопје
 • 900 €
Peugeot Boxer 2.5 TD 2000 godina
 • Peugeot Boxer 2.5 TD 2000 godina
 • Вид на товарно
  Доставно возило
  Марка
  PEUGEOT
  Модел
  BOXER
  Произведено
  2000
  Носивост
  1600 kg
  Километража
  103.000 km
  Зафатнина
  2.500 cm3
  Општина
  Ново Село
 • 3.500 €
 • Страна од 4

Огласи за споредба

  Немате огласи за споредба.
  Најави се
  Корисничко име
  Лозинка
  Ја заборавивте лозинката? Remind