Приколки и полуприколки

SCHMITZ ladilnik AKCIA !!!!!!
 • SCHMITZ ladilnik AKCIA !!!!!!
 • Вид на приколка
  Полуприколка
  Марка
  SCHMITZ
  Модел
  SCHMITZ
  Произведено
  2007
  Носивост
  24 t
  Општина
  Скопје
 • 17.300 €
Nifti digalka so prikolka komplet
Камп Приколка
Prikolka Kiper Kogel 33 m3
 • Prikolka Kiper Kogel 33 m3
 • Вид на приколка
  Полуприколка
  Марка
  KIPER
  Произведено
  2005
  Носивост
  6400 kg
  Општина
  Карбинци
 • 12.999 €
Poluprikolka Krone
 • Poluprikolka Krone
 • Вид на приколка
  Полуприколка
  Марка
  KRONE
  Модел
  KRONE
  Произведено
  2006
  Општина
  Скопје
 • 7.500 €
Poluprikolka Schmitz
 • Poluprikolka Schmitz
 • Вид на приколка
  Полуприколка
  Марка
  SCHMITZ
  Модел
  SCHMITZ
  Произведено
  2006
  Носивост
  24 t
  Општина
  Штип
 • 6.000 €
Prikolica bogeaska kabina 533 79 nema dokmenti
Slep Prikolka 5 Metra dolga bez carina
 • Slep Prikolka 5 Metra dolga bez carina
 • Вид на приколка
  Приколка
  Марка
  Друга марка
  Модел
  Друг модел
  Произведено
  1997
  Носивост
  1.8 t
  Општина
  Тетово
 • 1.900 €

Огласи за споредба

  Немате огласи за споредба.
  Најави се
  Корисничко име
  Лозинка
  Ја заборавивте лозинката? Remind